"Нюз оф дъ уърлд": "Байерн" готви оферта за Бербатов



"Байерн" подготвя оферта за българския нападател на "Манчестър юнайтед" Димитър Бербатов и това може да е вариант за раздялата му с "Олд Трафорд", твърди един от английските таблоиди днес.

Вестник "Нюз оф дъ уърлд" смята, че рекордьорът по титли в Бундеслигата може да се окаже следващ пристан за капитана на националите, който е играл пет години в това първенство с екипа на "Байер" (Леверкузен). Според изданието въпреки интереса от няколко английски клуба, Бербатов няма да иска да играе в друг тим освен "Манчестър юнайтед".
Самият Бербатов заяви, че се чувства спокоен за бъдещето си, а тази седмица агентът му Емил Данчев заяви пред "Дневник", че това бъдеще е свързано с "Манчестър юнайтед".
Според "Нюз оф дъ уърлд" един от сигналите за предстоящата продажба на Бербатов е фактът, че не е получи предложение за удължаването на договора. Неговият контракт изтича след две години и именно това е периодът, в който изпълнителният директор на "червените дяволи" Дейвид Гил оферира на играчите нови условия.
Бербатов влезе като резерва на мястото на Уейн Рууни при успеха на "Юнайтед" над "Манчестър сити" вчера, като до момента е реализирал 12 гола. Той е на 11-о място сред реализаторите в Премиършип.

Източник dnevnik.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар