Ана Цолова пропуши от стрес




Водещата на сутрешния блок по Би Ти Ви Ани Цолова се върна към стар свой порок – цигарите. Без тютюнев дим тя изкара около 2 години.
Дали пък Цолова не е пропушила заради новата си екранна половинка? Възможно ли е Димитър Павловдотолкова да я стресира в студиото на „Тази сутрин“, че да се налага тя да успокоява нервите си с цигари? Изписаха се не една, не две статии за това, че Ани хич не е доволна от партньорството си с шоумена. Дразнела се, защото той бил некомпетентен по политическите теми.

Цолова признава, че двамата с Павлов още не са намерили идеалния синхрон. В някои моменти журналистите започват да говорят едновременно, което не прави много добро впечатление на зрителите. “ Тъй като съм по-агресивна , Димитър отстъпва и аз продължавам да говоря. Доста често се прекъсваме, но нещата ще се оправят „, лаконична е Ани.
Според клюкари, причината да пропуши, не е само дразнещият Митко Павлов. Водещата наскоро подстрига дългата си коса, за да може по-бърз да се оправя за работа, но се оказа, че е направила ужасна грешка. Разочарованието от новата прическа е допълнителен фактор, Цолова да се върне към тютюнопушенето.

Източник kliuki.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар