Брадърката Елеонора дочакала Датския принц




Едно от най-скандалните семейства в „Биг Брадър Фемили” е на път да се разпадне. Елеонора и мъжът й Давид са в доста обтегнати отношения, след като свекървата на танцьорката реши да влезе в Къщата, за да „отвори” очите на сина си. За два дни Давид видя колко всъщност „струва“ жена му, която не спираше да прави сцени както на свекърва си, така и на мъжа си. И всичко това се случи не само пред очите на зрителите, но и пред очичките на малката Анджелина, която присъстваше на всички караници.
Най-изненаданият човек за това какви са взаимоотношенията в това семейство обаче, бе майката на Елеонора, която не знае почти нищо за дъщеря си, а не е виждала внучката си вече половин година.

Давид, който работи като рецепционист и се стреми всячески да угажда на „принцеската“ си, вече е разбрал що за стока е половинката му. След като майка му и дъщеря му напуснаха Къщата на Големия брат, се излъчи запис от изповедалнята, в който Елеонора обяснява, че не била удовлетворена от живота, който води със съпруга си и иска да го напусне. Танцьорката имала чувства към мъж на име Николай, който живее в Дания.
Майката на Давид не забрави да спомене, че на 14 февруари снаха й се върнала от работа с огромен букет рози, много подаръци и картичка от Ники с доста интимна изповед.
Очаква се „датският принц“ скоро да влезе в Къщата, а златотърсачката да напусне мъжа си, яхвайки белия кон на „датчанина’, който да я отведе през „девет планини в десета”.
Източник kliuki.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар