Тодор Славков: Не разбрахте ли, че нямаме милиони в швейцарска банка…?! Имаме милиарди!




Тодор Славков и Жени Живкова гостуваха за пръв път заедно в телевизионно шоу. Внуците на Тато приеха поканата на „Шоуто на Иван и Андрей“. По принцип опосумите и малък Тошко се познават от много отдавна, най-вече по „алкохолна линия“.  Жени видимо бе притеснена и призна, че когато е гостувала в „Шоуто на Слави“ се е чувствала по-добре и на място.
За сметка на нея, Славков показа неподражаемото си чувство за хумор, с което се превърна в любимец по времето на „VIP brother“. При появил се проблем в микрофона на Жени, той изкоментира: „При Слави Трифонов ги няма тези проблеми!“.
За зрителите стана ясно, че Татовият внук е ял доста бой от кака си, която се опитвала да го възпитава по свой си начин.
„Изговориха се куп лъжи за нашата фамилия и много хора могат да бъдат съдени. Но ние сме предприели друга тактика. Особено на гърба на майка ни толкова хора направиха пари…“ – заяви Жени по повод всички книги писани за Людмила Живкова.
Двамата са категорични, че най-голямата лъжа, която са чули за себе си е за милионите в швейцарски банки. „Като са милиарди как да говорим за милиони? Подценяват ни!“ – нa майтап отбеляза Тошко.
Източник kliuki.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар