Слухове сочат, че Саркози и Карла Бруни си изневеряват



Във Франция все повече набират сила слуховете, че президентът Никола Саркози и съпругата му Карла Бруни-Саркози имат извънбрачни връзки, писа днес с подробен материал британският в. "Дейли телеграф".
Предположението, че двамата си изневеряват, се появи първо в мрежата за общуване Twitter. Според първото съобщение в Twitter г-жа Бруни-Саркози имала романтична връзка с музиканта Бенжамен Биоле, който наскоро спечели една от наградите "Виктоар дьо ла мюзик". Зарязаният президент бързо намерил утеха в обятията на 40-годишната Шантал Жуано, държавен секретар по въпросите на екологията и бивш шампион на Франция по карате.
Френският интернет сайт suchablog.com твърди, че Карла Бруни е близка приятелка на Биоле от години и сега живее с него в парижкия му апартамент.
Слуховете придобиха допълнителна тежест, след като за тях съобщи блог на уеб сайта на "Журнал дю диманш". Изданието отбеляза, че това е слухът на деня, но може да се превърне в историята на годината.
Говори се, че бракът на президента е на доизживяване и ще продължи докато той е на власт, допълни в. "Дейли мейл". Тази информация периодично се появява в медийното пространство, като медиите не пропускат да припомнят забележката на Карла Бруни, че моногамията бързо я отегчава. За първи път сега обаче мълвата, че бракът им е застрашен, намери място във водещо френско информационно средство.
От предишните им връзки може да се съди, че и Саркози, и Бруни са склонни към изневери, отбелязва "Дейли телеграф". Бруни, чийто списък включва Мик Джагър, Ерик Клептън и Доналд Тръмп, имала връзка с Жан-Пол Ентовен, преди да го зареже заради сина му, философа Рафаел, от когото има и син - Орелиен.
Саркози пък имал любовна афера с втората си съпруга Сесилия Сигане-Албаниз още докато бил женен за Мари-Доминик Кюлиоли - майка на двамата му най-големи синове. Саркози и втората му жена се разделиха по време на предизборната кампания през 2007 г., когато тя започна връзка с американския рекламен специалист Ришар Атиа, припомня всекидневникът.

Източник dnevnik.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар