Кали отива в „Пайнер“




Фолк певицата Калие на финалната права от подписване на договор с гиганта „Пайнер“. Изпълнителката намекна на това и в свое интервю, където я запитаха дали няма да стане част от някоя музикална компания скоро. „То остана само една, в която не съм била. Доказано най-голямата.“, изпусна се Кали.
От много време насам се спекулира с тази тема. Изпълнителкатаобаче бе заета в последните месеци като водеща на „Размяна на съпруги“ и преминаването й в каталога на Митко Пайнера се отложило.
Певицата няма намерение да контактува с колежките си там. Тя поддържа версията, че хора като Андреа убиват жанра. „Да вземем един изпълнител в лицето на Преслава. Тя ехитмейкърка с талант и добра визия. Но след 10 години дали ще се пее първата й песен? Ще се изпълнява другия път. Времената не са такива. Едно време когато „4-4-2” стана хит, бяхме 10 изпълнителя. Само химна ни и победата на националите по футбол могат да изправят цяла България на крака. Тогава с „БМК“ възпяхме култовото ни четвърто място в света. Как да се повтори това!? Не е възможно! Освен това бълването на непрекъсната много и различна продукция от страна на изпълнителите не позволява да се създава по-дълготрайна във времето музика. Ти като изкарваш през два месеца нова и нова песен и нова и нова визия, хората, като че ли, са се пренаситили и няма, с какво да ги изненадаш“, казва Кали в интервю за„Блясък“.




Източник kliuki.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар