НДСВ в Търговище ще подкрепи Кунева



Структурата на НДСВ в Търговище излезе с декларация в подкрепа на Меглена Кунева като кандидат за президент на страната.
"Ние от НДСВ в Търговище и нашата младежка организация подкрепяме кандидатурата на Меглена Кунева за президент на България, цитира декларацията членът на националното ръководство на НДСВ Панайот Абаджимаринов.
"Искаме да вървим към европейския модел на развитие - с интелигентност, професионализъм и добър тон в политическото общуване с акцент върху гражданското самосъзнание. Не бива тъпчем на едно място, угнетени от скандали, груба сила и профанизиране на политиката", допълни областният председател Кристина Димитрова.
Партията проведе в Търговище среща с обществеността, на която поиска хората да очертаят основните приоритети, които да застъпят в предизборната си програма. В дискусията участва и заместник-председателят на НДСВ Любомир Дацов, който очерта основните приоритет за Търговищка област: стабилизиране на икономиката, подкрепа за семействата и младите, силна и самостоятелна местна власт,  съобщи още БТА.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар