Затварят част от Околовръстния път на София



Промени в организацията на движението се въвеждат по част от Околовръстния път в София, съобщиха от Столичната община.
 
Причината е изграждането на продължението на Южната дъга между пътен възел "Симеоново" и пътен възел "Младост".

От 0,00 часа до 3,00 часа на 1 май се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по Околовръстния път между бул. "Св. Климент Охридски" и бул. "Симеоновско шосе".

От 8,00 часа на 1 май до 24,00 часа на 31 август се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по бул. "Св. Климент Охридски" от Околовръстния път на 200 м в посока към центъра.

От 8,00 часа на 7 май до 24,00 часа на 6 юли се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по Бистришко шосе между Околовръстния път и ул. "Цар Асенов път".

От 0,00 часа на 1 май до 24,00 часа на 22 май се забранява влизането на превозни средства с височина по-голяма от 3,50 метра и товарни автомобили с дължина над 10 м по Околовръстния път между пътен възел "Младост" и пътен възел "Симеоново" в посока "Пловдив".

Строителните дейности ще променят и организацията на градския транспорт.

От 1 май до 31 август ще се движи автобусна линия с номер 70А – от автостанция "Дървеница" по бул. "Св. Климент Охридски" до спирка "Ханчето" – двупосочно. 

От 7 май до 6 юли ще се движи автобусна линия с номер 69А – от магазин "Технополис" в ж.к. "Младост" по локалното платно на Околовръстния път, по естакадата над Околовръстния път, ул. "Рачо Петров – Казанджията", Бистришко шосе до спирка "Пречиствателна станция". 

За същото време ще се движи и автобусна линия с номер 69Б – от центъра на с. Бистрица по ул. "Никола Крушкин – Чолака", Бистришко шосе до сп. "Ул. "44-та".

Променят се и маршрутите на автобусите по линии с номера 69 и 70 от 1 май до 31 август. За същият период ще бъде закрита автобусната линия №123.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар