Надежда Нейнски се обяви за готова да участва в надпреварата за президент



Смятам, че мога да участвам в политическата битка за президентския пост, затова съм дала съгласие моето име да бъде обсъждано, заяви по Нова телевизия евродепутатът Надежда Нейнски.

Бившият лидер на СДС обаче уточни, че не е важно как тя преценява своите шансове, а как ги преценяват партията й и Синята коалиция. В момента текат преговори, всяка партия търси подходящия профил на кандидат, който ще увеличи шансовете й за спечелването на президентските избори, обясни Нейнски.

Тя заяви, че за нея не е важна кандидатурата, а дебатът за правомощията на държавния глава, какво той може да направи. Според нея това е важна тема, за да не се стигне до прекомерни очаквания от бъдещия президент и невъзможността им да бъдат реализирани да доведе до разочарование на избирателите.ното правителство?", попита тя.

Преди няколко дни "Синята коалиция" обяви, че ще назове кандидат-президента си до края на април. Междувременно вътрешният министърЦветан Цветанов прогнозира днес в интервю за Би Ти Ви, че всеки кандидат на ГЕРБ би спечелил.

Източник dnevnik.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар