Лентичка и за Станишев



Лидерът на БСП Сергей Станишев успя да се дореди и откри асфалтираната пътна отсечка с. Красен–с. Росен по проект към Програмата за трансгранично сътрудничество България–Румъния.

Той отбеляза, че не е много по рязане на ленти, защото според него изграждането на инфраструктура – пътища, канализации, обекти, е задължение и работа на всяко правителство и всеки кмет.

"Така правихме и ние в рамките на нашия мандат", добави той.

Лидерът на БСП припомни, че са направени 76 км от автомагистрала "Тракия", а през 2005 г. – над 6000 км в страната са били реновираните пътища от републиканската мрежа.

"Старахме се да водим регионална политика, която да помогне на всички региони, не ресурсът да се концентрира само в София, Бургас и Пловдив, а хората в цялата страна да живеят малко по-добре, с по-високи доходи, с по-добра инфраструктура. Това се отнася и за Добруджанския край", допълни Станишев.

Според него единствено на президентските избори хората могат да кажат: "Не, стига" и "Прекалихте, искаме държава, която се грижи за нас, защото самохвалството не върши работа".

"Мисията на БСП е да върне надеждата на хората", отсече Станишев.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар