Тити Папазов: Втрещяват ме информациите за Михаил Михов



Смъртта на Михаил Михов е голяма трагедия, каза пред Фокус баскетболният треньор Константин Папазов. По думите му от смъртта на Михов в момента в медиите се "търси под вола теле".
"В случая човешкото нещастие е голямо. Внезапната смърт в 21 век – инсултите, инфарктите са през ден и при по-млади хора от него дори”, коментира той. Константин Папазов обясни още, че не е запознат със здравословното състояние на Михов и че не знае дали той е имал сериозни проблеми със сърцето.
Според Константин Папазов Михаил Михов по-скоро трябва да бъде познат като Мишо –Баскетбола, а не като Мишо-Бирата. Не е правилно смъртта на Михаил Михов да се експлоатира политически. „Всяко нещо има граници”, допълни той.
"Аз го познавам като супер усмихнат, супер амбициозен човек положително настроен за всяко нещо, свързано с баскетбола. Не познавам бизнеса му”, заяви треньорът.
"В продължение на един час се появяват съмнения около смъртта му. Все неща, които ме втрещяват. Ясно е защо темата със смъртта му е интересна, заради записите, в които той не участва. Но в медиите има ужасни неща. Представяте ли си как се чувстват неговите роднини. Ние като хора от баскетбола се засягаме, а представяте ли си тази жена, която е загубила съпруга си, как се чувства в момента?”, заяви Папазов.
Константин Папазов обясни, че е познавал добре Михов.
"Той ежедневно беше между нас в баскетбола. Освен с бизнеса си, през другото време той изцяло беше при нас с баскетбола. Смятам, че той беше изключително позитивен, с много енергия и всички съжаляваме. Отправям моите съболезнования към неговите близки”, каза още той.
Междувременно стана ясно, че срещите от всички първенства в България тази седмица ще се играят по програма и няма да бъдат отлагани заради смъртта на президента на Българската федерация по баскетбол.
Всички мачове ще започват с минута мълчание в памет на починалия президент на БФБ.
Все още не е ясно дали ще се състои Мача на звездите, който е насрочен за 3 април (неделя).

Източник actualno.com



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар