Сумиста поръчал Бойко Борисов?



"Два дни тече полицейска акция, задържат се 20 лица, а после се оказва че от тези 20 – петима са участници, 14 са свидетели. Премиерът и вътрешният министър правят гръмка пресконференция – това са щрихите."
Това обяви бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Коалиция за България Михаил Миков пред БНР по повод операция "Килърите".
Относно информациите из медиите, че премиерът Бойко Борисов бил поръчка на Петър Стоянов-Сумиста, който е задържан във връзка с убийството на Юри Галев, Миков коментира:
"Нямам достатъчно информация. Това не е сензация, периодически се появяват такива информации. Тези групировки на организираната престъпност създават усещане в обществото за извънредност".
"Трудно бих могъл да коментирам тези разкрития. Информацията ми е каквато е на всички. Самото обвинение звучи твърде тревожно и сериозно и трябва да се провери", обяви  зам.-председателят на правната комисия в парламента Явор Нотев.
"Неприятна констатация е, че Сумиста е бил съветник в Парламентарната комисия за младежта и спорта", подчерта депутатът от "Атака".
По думите му разкритията при полицейската акция „Килърите” дават тревожни сигнали от една страна, но от друга говорят за добре свършена работа във връзка с разследване на тежкото деяние.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар