Юлиана Дончева си взела за съпруг девственик




Юлиана Дончева
От дълго време клюкарите шушукат, че Юлиана Дончева е голяма палавница в леглото, но сега май е ударила кьоравото, като си е взела за съпруг пълен лаик в креватните отношения, коментира сайтът blitz.bg.
Близки до мултифункционалната дама споделят, че чисто новичкият й мъж Станислав Недков – Стъки никога преди това не е имал приятелка, от което съдели, че вещината в креватните му умения е доста ограничена. Това давало възможност на Дончева да го дресира така, както на нея й допада, без да дава много обяснения кое от кого го знае и коя поза от кого я е научила.
Говори се, че още преди да стане факт нововото семейство Недкови, Юлиана се била допитала до стария и изпитан метод за гледане „на кафе”. Съдбата й смигнала още тогава, като й показала, че я очаква голяма промяна – ново мъжле се готви да топли постелите й. Дали обаче бившата моделка си го е поръчала крехко и неопитно, или Стъки се оказал двоен бонус не се знае, но сега г-жа Недкова има цялото време на света да покаже на благоверния си как се прави туй-онуй.

Източник kliuki.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар