Варненски зевзек набира мъже за секс край морето, прави каталог за чужденки




Като истински роден патриот се показа шефът на Партията на българските мъже Росен Марков.
Той се е заел с уникалната задача да събере максимален брой наши представители от мъжкия пол и да рекламира тяхната сексуална мощ пред чужденките. Зевзекът от Варна се е амбицирал да създаде каталог, в който място да намерят най-достойните полови атлети.
Марков е започнал нетрадиционната си кампания в сряда в морската ни столица с основната цел да удари рамо на родния туризъм в кризата, като с инициативата за секс услуги от български гларуси да бъдат привлечени жадни за ласки жени от странство.
Кампанията на варненеца протича под надслов: „Да върнем чехкините, полякините и рускините по българските плажове! Да привлечем и дами от други страни!“.
Десетки варненци и гости на града се струпаха пред открития от защитника на мъжкото и родното импровизиран павилион за набиране на кандидати, разположен между фонтаните и сградата на операта във Варна.
„Нашите мъже са като шевна машина „Сингер“! Мъже за секс запълва празна ниша в туристическата ни услуга! Лятото е не само слънце и вода, но и секс!“, прокламираше Росен Марков пред камерата на BNews.bg .


Източник kliuki.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар