Мартин Петров харесан от Ювентус





Снимка:EPA/LEE SANDERS/БГНЕС

Българският национал Мартин Петров е лятна трансферна цел на италианския първодивизионен Ювентус, съобщава местната преса, предава БТА.


31-годишният Петров може да премине в торинския гранд без трансферна сума, тъй като договорът му с английския Манчестър Сити изтича през до юни.

Лявото крило на няколко пъти намекна, че е готов за ново предизвикателство, ако получи оферта от сериозен европейски клуб.

Според информации испанските Валенсия и Севиля и френският Олимпик Марсилия също следят ситуацията с Петров, който все още не е постигнал споразумение за нов договор с Манчестър Сити.

В Ювентус имат проблеми в лявата зона на атаката след отказването на Павел Недвед и смятат, че Петров е добра опция за заместник на легендарния чех.

Спортният директор на торинци Алесио Секо се очаква да пътува до Англия в следващите две седмици, за да разговаря на място с българина.

От спортно-техническия щаб на Ювентус са убедени, че Петров без проблеми може да играе на високо ниво още поне две години и ще бъде много полезен за отбора с опита си.




По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар