Алексей Петров е…?!



За няколко седмици научихме за този човек повече, отколкото знаем за близките си. И в същото време няма еднозначен отговор на въпроса „Кой е Алексей Петров?"
Нещата, които знаем (без претенции за изчерпателност). Алексей Петров е...

1. Главата на „Октопода" (шеф на мафията) в България.
2. „Лоялният гражданин", носещ секретни доклади на настоящия премиер Борисов, защото предишният премиер Станишев не ги е съхранил по надлежния ред.
3. Агент под прикритие на ДАНС (осветен от бившия МВР-министър Румен Петков), в последствие съветник на шефа на ДАНС Петко Сертов.
4. Мафиот с прозвището Трактора (като имаме предвид „Репата", „Картофа", „Чушката" и т.н. зеленчукови прякори на хора от подземния свят, можем и сами да си направим изводи за мястото му в йерархията на подземния свят).
5. Собственик на застрахователното дружество „Лев Инс".
6. Човекът, източил „Кремиковци" (днес Сашо Томов се опитва да опровергае тази версия, но на него пък вече кой ли му вярва?!).
7. Изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива (ССИ), който праща писма на финансовия министър Симеон Дянков с предложения за намаляване на лихвите на търговските банки.
8. Длъжник на хазната, според Симеон Дянков, с 1,5 млн.лв. неплатени данъци.
9. Доцент, преподавател на граждански договор в УНСС.
10. Шеф на федерацията по карате днес и треньор на националния отбор по карате преди години.
11. Съдружник на Бойко Борисов в „Будоинвест" ООД заедно с Румен Николов - Пашата до 1998 г.
12. Любовник за неопределено време, но винаги в четвъртък (!!!), на един външен министър (според спомени на доверени лица на министъра).
13. Собственик на един от най-новите вестници - „Галерия".
14. Според твърдения на колеги-журналисти, управлявал в предишния мандат вместо Станишев, защото го „държал" с гей-компромати.
15. Създател на партия „Ред, законност и справедливост" (РЗС), според преобладаващото обществено мнение, макар че лидерът на РЗС Яне Янев неистово отрича.
16. Още един арестант, който се заканва, че ще се жалва в Страсбург от полицейски произвол...

Кой е той? Никой не дава еднозначен отговор.
Но странно се увеличава процентът на смятащите, че Алексей Петров ще бъде „самоубит", защото знае твърде много за доста политици (виж анкетата вдясно). В първите дни процентът (около 7%) беше равен на този на „неинтересуващите се от случая" и на тези, които смятат, че „най-после едра риба ще влезе в затвора", сега клони към 12 %.
Кой е Алексей Петров? И защо върти на пръста си цялата държава от няколко седмици?
Трябва да отговорите, господа управляващи, но не като му затворите устата.
А ако и арестът на Алексей Петров в крайна сметка се окаже поредната ПР -акция, просто уволнете старите си пиари и си назначете нови, по-кадърни, и не непременно „ваши хора".



Източник pisnani.com



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар