Плевнелиев: Гласувайте!



Кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев гласува в секция номер 6 на бул. „Бистришко шосе“ 26 в София.


Бившият регионален министър призова за висока избирателна активност.
„Призовавам всички български граждани да гласуват. Демокрация означава активни граждани, които гласуват и назначават политиците”, подчерта Плевнелиев.
"Гласувах за европейското развитие на България, гласувах за една достойна България, в която регионите получават качество на живот, хората получават икономическа перспектива, независимо дали живеят в малките, в средните или в големите населени места”, коментира Плевнелиев.
Във връзка с неуредиците при гласуването на първия тур той заяви, че има компетентни органи, които трябва да си свършат работата. „Организационни неуредици имаше сериозни на първия тур и аз очаквам днес драматично подобрение. Днес ще се гласува много по-лесно”, коментира Плевнелиев и още веднъж призова гражданите да гласуват.
На въпрос какво ще прави в изборния ден кандидат-президентът отговори: „Днес се разхождам със семейството, готвим палачинки и следобед ще караме колела. Времето през цялата кампания беше с нас. Човек, като се отнася с вяра в доброто, получава подкрепа. Виждам го дори и днес. Така че до последния ден имахме възможност да се видим със стотици хиляди хора. Имахме възможност да им стиснем ръцете, да си кажем, че България има нужда от джентълменство, България има нужда от европейско поведение и на тези избори българите ще докажат, че позитивното, че надграждането побеждава”.
Росен Плевнелиев благодари на целия екип от предизборния щаб на ГЕРБ.

Източник actualno.com



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар