Българите да не направят целувката на смъртта!



Въпросът е днес българите да не направят целувката на смъртта с управляващата политическа партия, каза лидерът на БСП Сергей Станишев, след като гласува в Музикалното училище в София.


Червеният лидер обяви, че е гласувал за това в България да има демокрация.

"От тези избори зависи дали властта ще се съсредоточи в едни ръце и дали ще има за в бъдеще правото свободно и без натиск, без купуване и без бой да гласуваме и да избираме тези, които харесваме като политическа сила или конкретни кандидати", заяви Станишев.

По думите му в последните два дни е имало сигнали за масови случаи на бой на застъпници и купуване на гласове, например в Пловдив, за което имало и свидетели.

Станишев посочи, че има сигнали за натиск и за купуване на гласове от всички области. Той призова хората да излязат и свободно да гласуват.

Лидерът на Столетницата изтъкна, че е много важно днес хората да излязат да гласуват свободно и "да не се поддават на купуване, да не се подават на натиск, на страха, който управляващата партия насажда – чрез МВР и чрез мутрите".

"Мутрите са си мутри и в костюм да ги облечеш, те си правят избори по мутренски. Както мутрите през 90 – те години правиха рекет над гражданите, сега рекетират за изборите", допълни Сергей Станишев.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар