Цветанов чака половин час на изборна опашка



Над половин час трябваше да изчака вътрешният министър Цветан Цветанов, преди да упражни правото си на глас днес. Той бе придружен от съпругата си и трите им дъщери.


Докато чакаха на опашката пред изборната секция, размениха няколко думи с транспортния министър Ивайло Московски, който също гласува в ОУ "Св. Пимен Зографски".

"Гласувах, за да продължим да градим София, да градим България и всички общини в страната, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветанов", след като пусна бюлетините.

Той бе приятно изненадан от активността в днешния ден.

"Да си призная, за първи път чакам толкова дълго на опашка. Впечатляващо е, че избирателната активност е толкова голяма, надявам се да продължи така през целия изборен ден", допълни Цветанов.

Шефът на предизботния щаб на ГЕРБ каза, че ще следи изборния процес през целия ден и ще се информира от структурите в страната. По думите му засега няма сериозни нарушения на изборния процес.

"Компетентните органи реагират адекватно на всеки един сигнал и предполагам, че няма да се допусне опорочаване на изборния процес", допълни МВР шефът в отпуск.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар