Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!



Само един от арестуваните при вчерашната акция за разпространение на наркотици в помещение, използвано от футболен фенклуб, е член на фенклуба на Левски "София-Запад“, се посочва в специална декларация на фракцията.



"Това е човекът, които разпява публиката в Сектор Б. Преди седмица същият получи забрана от съда в Разград да посещава спортни мероприятия за срок от една година“, уточняват "сините" фенове.

Те са категорични, че дрогата не е открита в помещението, използвано от фенклуба, а в задния двор на кооперацията.

"Каквото и да е открито то е от заден двор на кооперацията, който не е стопанисван от нас и няма нищо общо с нашето помещение", твърдят в писмото си феновете от "София-Запад".

Те са категорични, че проблемите им с полицията идват от мача с Лудогорец в Разград, когато част от "сините" фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач.

"Важно е да се отбележи, че за скандиранията не бе даден знак от мегафона. Те започнаха спонтанно и неорганизирано. Нещо повече – членовете на "София-Запад" все още не бяха на трибуните", допълват ултрасите.

Според тях обаче именно това е причината за акциите на полицията срещу фракцията, чиято цел била да се представи "Гласът на Сектор Б" като наркодилър.

"Очевидно е, че в МВР работят освен професионалисти и тотални безхаберници, които горят от желание да израстват в кариерата. В името на тази цел те са готови да вкарат в ареста хора със скалъпени обвинения, базиращи се на "кушаревски" свидетели.

Изземването на наркотиците и оръжието е станало без на място да присъстват поемни лица. Такива са дошли в последствие и едва тогава им е било показано, къде са открити. След това дрогата е била внесена отвън в помещението, което обитаваме", твърдят в заключение от "София-Запад".

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар