Черен джип изкупи целия тираж на русенския вестник „Утро”



Черен джип е изкупил днешния тираж на русенския вестник „Утро”
Черен джип е изкупил днешния тираж на русенския вестник „Утро”, информира читател в рубриката мРепортер на dnes.bg със снимка от официалната страница на вестника във Facebook. От вестника обещават да дадат повече подробности в понеделник и посочват, че днес изданието е било достъпно само онлайн.


"Любимата ми вестникопродавачка тази сутрин беше разтревожена, че едва е смогнала да скатае броеве за редовните читатели, нейни клиенти, а пък колежката й конкурентка от друга будка дошла да се оплаче, че са минали и са й ги изкупили всичките накуп", споделя потребителка в социалната мрежа.

Точно последната новина най-вероятно е причина за акцията с изкупуването на вестника, сигнализират потребители в социалната мрежа.

Хотел "Космополитън" е собственост на „Булстарс“ ЕООД, представлявано от бизнесмена Красимир Даков. Според регионални медии той е известен в града като спонсор на ГЕРБ в региона.

По информацията на „Утро” съдия-изпълнителят Венцислав Маринов е обявил за продан 562/683 части от дворното място на „Александровска“ 4 заедно с няколко самостоятелни обекта, построени в четириетажната сграда върху него. Първоначалната цена е определена на 2 419 133 лв. с ДДС. Причината е задължения по кредити.

„Краси Даков явно го ухапаха неочаквано!!! Крайно време беше!!!! Мога да се хвана на бас кой е изкупил тиража, коментира под съобщението за изкупения тираж в страницата на „Утро” във Facebook потребител.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар