Цветанов иска да носи политическа отговорност




Цветанов иска да носи политическа отговорност
Важно да постигнем победа на предстоящите парламентарни избори, защото знаете, че през последните четири години управление на ГЕРБ успяхме да върнем доверието на Брюксел, успяхме в мандата на правителството на Бойко Борисов да усвоим над 38 процента пари от "европейската солидарност", които стигнаха до всички общини в България и започнаха инфраструктурни проекти, които с години бяха обещавани, но нямаше възможност да бъдат започнати.


Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборно събитие на ГЕРБ в Шумен, на което присъства и лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БТА.

Относно това, което партията си поставя за цел, и защо желае самостоятелно управление, Цветанов посочи: "За да носим политическа отговорност, да можем, влизайки в новия финансов програмен период България да може да усвоява тези средства - 25 милиарда лева , които ще дойдат от Брюксел през периода 2014-2012 година".

Цветанов каза още, че политическите опоненти на ГЕРБ нямат идеи, нямат политически платформи, нямат управленски програми и те могат само и единствено да водят "компроматна война" и единствено да направят така, че българските избиратели да не отидат да гласуват.

Той се обърна към присъстващите с молба да споделят на своите близки, приятели и познати, че демокрацията е силна, когато всеки се възползва от най-важното и най-ценното в демокрацията - да упражни конституционното си право и да гласува.

Цветанов отбеляза, че при днешното си посещение на няколко общини в Шуменска област основните въпроси, които са поставяли хората, са били свързани с пътищата, "защото всеки един от вас, който е минавал през тези населени места, знае колко трудно е да се стигне до тях, по пътища, по които от доста години не са извършвани ремонтни дейности". Цветан Цветанов днес е заявил в Каспичан, че засега няма да се отказва от имунитета си на кандидат за народен представител.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националнияпредизборен щаб на партията Цветан Цветанов днес се срещна с членове и симпатизанти на партията в Нови пазар, Каспичан, Върбица и Смядово. Цветанов и лидерът на партията Бойко Борисов се запознаха и с това как протичат строителните дейности на автомагистрала "Хемус" край Шумен, след което се включиха в предизборно събитие на ГЕРБ, което се провежда в момента в Шумен.

Източник dnes.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар