Лекарите се борят за живота на детето, паднало с майка си от 5-ия етаж



Лекарите в Бургас продължават да се борят живота на дъщеричката на рускинята, която снощи скочи от терасата на жилището си
Лекарите в Бургас продължават да се борят живота на дъщеричката на рускинята, която снощи скочи от терасата на жилището си, съобщи bTV.

Инцидентът стана малко след 18.00 ч. на бургаската улица „Батак". Жената се прибра и минути по-късно скача от прозореца във вътрешния двор на кооперацията, в която живее под наем. Пристигналите полицаи само установяват смъртта й.


Детето е с тежки наранявания и опасност за живота. Д-р Даниела Люцканова обясни, че то има контузия на мозъка и на белия дроб, а в момента се уточнява състоянието на корема и отделителната система.

„Продължава да бъде проследявано, както неврофизиологично, така и соматичния статус и тепърва ще доуточняваме все още поражения по него и които не са диагностицирани на първи етап", добави д-р Луцканова.

Руският консул в Бургас Тонко Фотев потвърди, че жената е 33-годишната московчанка Александра Нани. Тя скоро се е прибрала с дъщеря си от Москва, където живеел нейният съпруг. Бащата е уведомен за трагедията. След като е разбрал той е припаднал. В момента пътува към България. По случая е образувано досъдебно производство. Криминалисти проверяват версията за самоубийство от мъка или за падане по невнимание от балкона.

Източник news.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар