Елен Колева празнува рожден ден



Елен Колева празнува рожден ден
Чаровницата Елен Колева отпразнува рожден ден в последния ден на март, без да вдига шум. Потайното момиче на г-н Олинеза напоследък предпочита камерните формати и не вади на показ подробности от личния си живот. Да е здрава, да успява и да е все такава хубавица, й пожелават колеги и близки.

Жълтите колонки не млъкват с най-различни подробности от личния живот на звездата, ангажирана в последно време с кулинарното шоу “Лорд ъф дъ шефс”. Първо се появиха клюки, че любимият на Елен – Александър Найденов, е броил прилична сума за разкрасяването й в клиника по пластична хирургия. Елен стягала подобрена  визия за кулинарната сцена, купила си нов бюст и пухкави устни. Когато няма достоверна информация, тиражират се измислици. Така коментира самата Елен Колева намеците, че Найденов е броил на Слави Трифонов 150 бона, за да й даде позицията в кулинарното шоу. Босът поканил Дългия на вечеря в “Кемпински-Зографски” и успял да го спечели за каузата. Глупости, простотии, не крие яда си Елен. Ако имах на разположение тези пари, със сигурност щях да ги използвам за нещо наистина разумно.
Актрисата и тв-водеща разказва още, че част от приятелките й я изоставили заради връзката с Найденов и й натяквали, че едва ли не се е продала. Трудно е да се преживее загуба на приятели – но истинските остават, мъдро отсича Елен. Тя се е отдала изцяло на работата в шоуто и не крие, че майсториите  на състезателите-готвачи са изкусителни  и че тя вече започва да се тревожи за фигурата си.

Източник kliuki.bg



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

0 коментара :

Публикуване на коментар